nederlands

english

français

Weekendverblijf Voor paardenliefhebbers Bed & Breakfast

   

Weekendverblijf [ top ]

Je verblijft in het voormalige bakhuis en de 'knechtenkamer' op de mezzanine.
Het weekendverblijf is met oog voor detail, met natuurmaterialen en met het behoud van de oude structuur gerenoveerd tot een smaakvol huisje voor 2 tot 4 personen.

Er is een slaapkamer met dubbel bed en eventueel kinderbedje en er staat een slaapfauteuil in de leefruimte. De badkamer, met ligbad en roze plavuizen uit 1800, ligt onder de oude spanten. Alle modern comfort is aanwezig, van microgolf, flatscreen-tv met dvd en video tot draadloos internet (ook op het terras).

De vensterdeuren met dubbel glas geven uit op de romantische en zonovergoten binnenkoer, met groot zonneterras en pergola voor ’s zomers en met overdekt terras, voor als het té heet is of misschien net andersom, te nat.

Je kunt barbecuen, of gewoon ’s avonds lang buiten zitten met een glaasje en genieten van dit zuiderse vakantiehuis in rode, gele en grijsblauwe kleuren. U geniet van een maximale privacy, je leeft geheel op eigen tempo binnen en buiten.

   
   


   
   

Voor paardenliefhebbers [ top ]

Voor paardenliefhebbers is dit een intiem paradijsje: op de binnenkoer zijn er 3 boxen in de oude paardenstallen. De paarden kijken door hun bovendeur uit op de binnenkoer, de stallen zijn lekker koel ’s zomers en behaaglijk ’s winters. Hier ben je verbonden met je paarden, je hoort, ziet en voelt ze dicht bij je.
Wie zijn paard extra wil verwennen, kan ook vragen naar onze natuurproducten voor paarden. Kijk hiervoor op www.nhp.be, je vindt ook informatie in je verblijf. Wij verwennen uw viervoeters daarbij ook met voeding van de beste kwaliteit, tenzij u anders wil meebrengen, en hooi en stro, dat na afspraak klaarligt in de oude trog. De paarden kunnen na het rijden bij mooi weer op de weide worden uitgelaten en zo ook genieten van een topvakantie.


   
   

   
   

Bed & Breakfast [ top ]

Wie kiest voor de formule van Bed & Breakfast kan hier een super romantische tijd beleven, met alle comfort van een hotelsuite: bed- en badlinnen, koffie, thee, drank en versnaperingen. En we maken een heerlijk uitgebreid ontbijt met onder meer versgeperst sap, zelfgebakken brood en home made biojam.
De Bed & Breakfast is ideaal voor romantici en rustzoekers, maar ook sportievelingen worden verwend: na een uitbegreid ontbijt kun je uren gaan fietsen of mountainbiken of gaan wandelen, er zijn mogelijkheden genoeg in onze glooiende omgeving en we geven graag tips! Voor de deur vertrekken routes naar de Zwalmstreek of de Scheldevallei.

Ook zakenmensen vinden bij ons een persoonlijke aanpak op maat, gecombineerd met de privacy en de rust van de binnenkoer. Het is perfect mogelijk om te werken in stilte, te schrijven of te studeren; draadloos internet is standaard. De keuken, met gratis koffie en thee staat ter beschikking en er is een minibar.


   
   


   
   

 

Home | Weekendhuis / B&B | het Huis en zijn Molen | Toeristische info | Contact / prijs | Links